Nieuws

24-12-2020

Net als velen heeft CCR een niet-bewogen jaar achter de rug door de Corona-pandemie. Slechts één optreden heeft doorgang kunnen vinden in februari 2020, toen de wereld nog 'normaal' was. Wij spreken de hoop uit ergens in 2021 weer op de planken te staan, dit is uiteraard volledig afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona. De optredens die in de agenda staan zijn dus ook onzeker.

We hopen op een beter en leuker 2021. Ondanks alles, wensen wij iedereen fijne feestdagen!

CCR-Revival3-3-2020

Naast de bestaande set muziek, werken we nu ook aan een akoestische set met CCR nummers. Houd de site en FB in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.7-1-2020

CCR wenst iedereen een fantastisch 2020. We hopen dat we je dit jaar ergens tegenkomen bij een optreden.


22-9-2019


In Delfzijl hebben we Cottonfields, Rambunctious Boy en Someday Never Comes gespeeld, deze nummers staan definitief in de setlist nu. Deja Vu en Premonition zijn eerder ook al definitief in de lijst opgenomen. We hebben een geweldige avond beleefd bij Het Lokaal. Leuke mensen en een uitstekende organisatie!


8-9-2019

Donderslag! Voor onze drummer, Wim Enting, was het een speciale avond op Donderslag in Donderen. Hij is grondlegger van dit evenement en woonachtig in het dorp Donderen. Hij, maar ook de rest van de band heeft genoten!

1-7-2019

Zaterdag 29 juni stond CCR-Revival op de TT-nacht in Assen. Een waanzinnig evenement die we niet hadden willen missen. Bekijk snel de foto's op Facebook en hier op de site!

1-6-2019


De setlist is verder uitgebreid met Someday Never Comes, Rambunctious Boy en Cottonfields. Kom deze schitterende nummers live beluisteren tijdens onze volgende show!